Hoppa till sidans innehåll

Kandidater till SSDF:s styrelse sökes!

30 AUG 2019 14:42
Det är ett halvår kvar till nästa förbundsmöte, men som vi alla vet går tiden snabbt. Valberedningen ber er nominera kandidater till styrelsen!
  • Uppdaterad: 30 AUG 2019 14:42

Vi kommer att välja in flera nya ledamöter i Förbundsstyrelsen samt en ny förbundsordförande eftersom nuvarande ordförande Henrik Johansson börjar känna att det är dags att föra facklan vidare. Valberedningen vill därför få in förslag på lämpliga kandidater att styra vårt förbund.
SSDF är ett förbund av medlemmar för medlemmar. Därför är just ditt bidrag viktigt. Om du känner någon som du tror skulle göra ett bra jobb i förbundsstyrelsen, tipsa oss med namn, klubbtillhörighet, en kort motivering samt kontaktuppgifter till kandidaten. Det absolut värsta som kan hända är att din kandidat tackar nej men blir glad över att ha blivit nominerad, så du har inget att förlora! Ber dig dock att inte nominera någon på Facebook, då det kan få personer att känna sig pressade till något de egentligen inte vill.
Att arbeta i Förbundsstyrelsen är roligt och en utmärkt chans att få saker gjorda i förbundet. Det innebär också ett ansvar både mot förbundets anställda och alla SSDFs medlemmar och kräver därför ett genuint intresse och engagemang. Vår drömkandidat vill få saker gjort, samarbetar bra med andra och månar om hela förbundet. Vi strävar efter ledamöter med bakgrund från olika grenar, olika delar av landet och jämn könsfördelning.
Vi behöver verkligen din hjälp, så nominera din kandidat till framtidens styrelse!
Tillsammans skapar vi det SSDF vi vill ha!
Valberedningen kontaktuppgifter hittar du här.
Mvh 
Valberedningen 
Skribent: Valberedningen
Epost: Adressen Gömd


Postadress:
Svenska Sportdykarförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996515
E-post: This is a mailto link

Se all infoforossalla 240x240.jpg

Vaccinera klubben.png

dykarna140px