Hoppa till sidans innehåll

Inför årsskiftet

07 OKT 2015 11:24
Denna information rör sport- och fridykarinstruktörer samt kassörer. Inför årskiftet kommer Vi som vanligt uppdatera alla register och behörigheter.
  • Uppdaterad: 27 FEB 2018 15:39

Föreningar

  • Vid årsskiftet nollställs medlemsregistret i IdrottOnline, vilket innebär att föreningar som vanligt skall rapportera in sina medlemmar i licensverktyget för 2016. Manual för licensverktyget finner Ni här.
  • En faktura kommer sändas från förbundet avseende föreningsavgiften vilken är baserad på föregående års medlemmar. Här kan du läsa mer om hur vi beräknar avgiften.

Fridykarinstruktörer

  • Fridykarinstruktörer vars femåriga behörghetsperiod utgår kommer kontaktas via e-post med förfrågan om förnyad period. Försäkra dig om att dina kontaktuppgifter är korrekta i IdrottOnline för att inte missa detta. 

Sportdykarinstruktörer

  • Sportdykarinstruktörer vars femåriga behörghetsperiod utgår kommer kontaktas via e-post med förfrågan om förnyad period. Försäkra dig om att dina kontaktuppgifter är korrekta i IdrottOnline för att inte missa detta. Kontrollera även att alla dina utbildningsrapporter är insända till förbundet.
  • Instruktörsavgiften 2016 är 500 kr och betalningsinformation kommer förmedlas separat. 
Skribent: Peter Kempi
Epost: This is a mailto link
 

dykarna140px

Postadress:
Svenska Sportdykarförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996515
E-post: This is a mailto link

Se all info


Vaccinera klubben.png