Hoppa till sidans innehåll

Förlaget flyttar

04 JUN 2012 15:50
Imorgon, 5 juni, är sista dagen att göra din beställning!
  • Uppdaterad: 27 FEB 2018 15:39

Förbundsstyrelsen har beslutat att lägga ut förlagshanteringen på entreprenad för att effektivisera hanteringen och öka servicen. Förbundets material som tidigare skötts och skickats från kansliet i Farsta kommer att flyttas till Holmbergs i Malmö i juni.
 
Sista datum att beställa material via SSDF:s kansli är den 5 juni för att leverans ska ske innan flytten går. Ordrar som kommer in efter det kommer att expedieras efter den 1 juli och då av Holmbergs.
 
Från och med den 1 juli ska beställningar göras direkt hos Holmbergs på telefon 040-660 66 69 eller e-post This is a mailto link


INSTRUKTÖRSINFO
I och med att förlaget flyttas till Holmbergs kommer du som instruktör inte få något separat instruktörskuvert när du beställer kurspaket. Diplom, certifikatsbeställning, elevkort med mera som tidigare packats separat kommer nu istället ligga i elevpaketet (tygmappen). Du som instruktör ska alltså plocka ur detta själv ur elevpaketen.

Det mesta av materialet kan beställas enligt ovan men där särskild behörighet krävs ska beställning tillsvidare göras hos SSDF:s kansli. Det gäller främst material för instruktörsutbildning. Mer detaljerad information kommer via instruktörssidorna samt i ordinarie instruktörsinfo.

Skribent: Frida Linderoth
 

dykarna140px

Postadress:
Svenska Sportdykarförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996515
E-post: This is a mailto link

Se all info


Vaccinera klubben.png