Hoppa till sidans innehåll

Är du verkligen rapporterad?

16 OKT 2018 13:26
Vi upptäcker ganska ofta att föreningsmedlemmar tror sig vara rapporterade korrekt till förbundet, vilket visat sig vara felaktigt i flera fall.
  • Uppdaterad: 16 OKT 2018 13:26

När föreningen rapporterar in föreningsmedlemmen till förbundet via licenssystemet (inte att förväxla med tävlingslicens, läs mer om det medlemsrapporteringen här) innebär det att föreningsmedlemmen också omfattas av alla medlemsförmåner, rättigheter och skyldigheter. Detta krävs alltså för att exemeplvis få tidningen Sportdykaren, försäkringen eller tävla för förbundet. 

För att säkerställa att du är rapporterad kan du vara uppmärksam på om du får Sportdykaren. Om du inte får tidningen kan det indikera att du inte är rapporterad. Utgivningstider för Sportdykaren hittar du här. Däremot om ni är fler medlemmar i hushållet så erhålles endast en tidning per hushåll. 

Ett annat alternativ för att kontrollera ditt medlemskap är att ringa eller e-posta kansliet. Varmt välkommen att kontakta oss på 08-6996515 eller This is a mailto link. Glöm inte ange personnummer.

Vi undersöker även möjligheten att göra självkontroll för föreningsmedlemmen. 

Skribent: Frida Linderoth
Epost: Adressen Gömd
 

dykarna140px

Postadress:
Svenska Sportdykarförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996515
E-post: This is a mailto link

Se all info


Vaccinera klubben.png