Hem / Info / Om ssdf.se

Om ssdf.se

Svenska Sportdykarförbundets webbplats

  

Webbplatsen förvaltas av

Webmaster (en av förbundsstyrelsen utsedd person inom SSDF): ansvarar för webbplatsens struktur, tekniska delar och kontakten mot Riksidrottsförbundets IT-avdelning (RF-IT).
Huvudredaktör (kansli): ansvarar för innehåll, språk och samordnar informationshanteringen mellan webbplatsens olika områden.
Områdesredaktörer (ex webbansvarig inom respektive kommitté): ansvarar för innehåll och aktualitet inom sitt område.
Webbgruppen (består av webbmaster och områdesredaktörer): ansvarar för att fånga upp krav och synpunkter från verksamheten och sammanställa dessa till beslutsunderlag.
 

IdrottOnline

SSDF:s webbplats nyttjar Riksidrottsförbundets tjänst IdrottOnline och ersätter SSDF:s gamla webbplats som levererades av n3sport (nu mera nedlagd).
Tanken med att använda den idrottsgemensamma teknikplattsformen från Riksidrottförbundet är att SSDF skall slippa teknisk förvaltning, personberoenden mm. SSDF agerar beställare mot RF när det gäller teknik och funktionalitet. Genom att använda IdrottOnline får SSDF samordningsvinster då tex behörighetssystemet är sammanlänkat med idrottens administrativa system (personregister mm).

IdrottOnline bygger på Episerver CMS 5 (Content Management System) som är ett av de större systemen på marknaden för innehållshantering och publicering av webbinformation.
 
Idrottonline finns i två versioner:
IdrottOnline - Förbund (används av SSDF).
IdrottOnline - Klubb (för våra medlemsföreningar).
 
Vill du veta mer om vad IdrottOnline kan göra för Din förening rekommenderar vi följande hemsida: www.idrottonline.se.
 

Postadress:
Svenska Sportdykarförbundet
Posta Digitalt
110 01 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996515
E-post: This is a mailto link
E-post dataskydd: This is a mailto link
Se all info