Hem / Info / Kontakt / Förbundsläkare

Förbundsläkare

Inom Svenska Sportdykarförbundet finns det en förbundsläkare. Om du har frågor angående dykerimedicin är det Georgi du ska vända dig till.

     

Georgios Sidiras

Dykerimedicin

079-3345419   

Icke akut dykerimedicinsk rådgivning:
This is a mailto link
tfn 079-3345419

Under flertalet år har det funnits en fast tid för icke akut dykerimedicinskt rådgivning. Denna är borttagen. Det går utmärkt att kontakta Dr Georgios Sidiras, företrädesvis via epost, när som helst.

 

Dykläkarlista

Behöver du en dykerimedicinskt utbildad läkare nära dig?

Svenska Sportdykarförbundet rekommenderar att man söker sig till EDTC (European Diving Technology Committee) -utbildade dykläkare.

FHV-Metodik (Företagshälsovård Metodik) har i flera år administrerat listan med behöriga dykläkare i Sverige. Länken till listan med dykläkarna kunde man hitta bland annat via SSDF:s webbsida. Nu har FHV-Metodik förflyttat ansvaret för listan till en europeisk organisation som heter IDBM (International Diving Medical Expert Board, https://www.edmd.eu). Behöriga läkare hittar man på en karta genom följande länken: https://www.edmd.eu/db/geo.html. Det är inte alla behöriga dykläkare i Sverige som har hunnit registrera sig och det är många namn som saknas, men så småningom kommer listan antagligen bli komplett.

 

Blanketter & dokument

Blanketter för hälsodeklarationer och medicinska undersökningar hittar du här

Postadress:
Svenska Sportdykarförbundet
Posta Digitalt
110 01 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996515
E-post: This is a mailto link
E-post dataskydd: This is a mailto link
Se all info